Boligkjøp er en av de viktigste øyeblikkene i våre kunders liv, og nå styrker vi samarbeidet ytterligere med en allerede kjent og sterk partner sier adm. banksjef Siri Berggreen i Romerike Sparebank.

Romerike Sparebank kjøper 49 % av Romerike Eiendomsmegling AS, som er en del av Aktiv-kjeden med meglerkontorer i Lillestrøm, Lørenskog, Kløfta og Råholt.

Lars Olav Venger Pedersen, daglig leder og deleier i Romerike Eiendomsmegling, fortsetter med å fortelle at formålet er å ta steget videre med ytterligere vekst på hele Romerike, gi kundene en enda bedre opplevelse med det å bli huseier og for å bli en mer solid arbeidsgiver. - Sammen tilbyr vi alt du trenger som huseier, med megling, forsikring, lån og ikke minst god, personlig rådgivning, sier Berggreen.

Romerike Eiendomsmegling har i dag 25 ansatte fordelt på fire kontorer. Omsetningen i 2020 var 43 millioner kroner, med et resultat før skatt på 6,5 millioner kroner. Etter transaksjonen vil eiere av Romerike Eiendomsmegling være Romerike Sparebank og dagens eiere Vibeke Voksøy og Lars Olav Venger Pedersen, via sine eierselskaper.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Adm. banksjef Siri Berggreen, tlf.: 975 24 984 og e-post sbe@rsbank.no
Daglig leder Lars Olav Venger Pedersen, tlf.: 934 00 124 og e-post lars.olav.pedersen@aktiv.no