Hvorfor bør du velge oss?

For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi ønsker å være med deg hele livet og være en støttespiller for små og store økonomiske valg. Vi hjelper deg å realisere dine planer og mål. Våre dyktige rådgivere har lokalkunnskap og kan tilby personlig økonomisk rådgivning. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!
  • Personlig rådgivning
  • Alle produkter du trenger
  • En bank der du bor
Ja, jeg vil bli kunde (krever BankID)

Gjøre alt selv, eller snakke med en rådgiver?

Vi gir deg det beste fra begge verdener: Du kan ordne alt selv uten å snakke med noen, eller du kan forholde deg til din egen personlige rådgiver. Og prisene våre - de er gode.

Hvorfor velge Romerike Sparebank?

Som lokalbanken på Romerike hjelper vi lokale bedrifter med å vokse, og støtter lokale lag og foreninger med gaver og støtte til positive aktiviteter. Det er lett å komme i kontakt med oss, og kort vei for å møte din rådgiver når du har behov for en prat.
Tom Martinsen og Hege Johansen

Du får din egen rådgiver

Som kunde hos oss så får du din egen rådgiver. Snakk med den samme hyggelige personen hver gang! Alle våre rådgivere er faglig sterke, og siden vi er en forholdsvis liten organisasjon så tar det aldri lang tid å få avklaring på saker. 

Raskt svar på telefon

Når du ringer oss - så slipper du lang ventetid. Våre kundesentre i Lillestrøm og Sørumsand har som mål å svare deg raskt.

Vi gir tilbake til lokalmiljøet

Blir du kunde hos oss, så kan du med stolthet si at du bidrar til lokalmiljøet på Romerike! Vi bidrar med både gaver til lokal utvikling og har sponsoravtaler med mange lokale foreninger. Romerike Sparebank er banken for deg og lokalmiljøet.
Sollyset skinner gjennom eiketre greiner. foto

Vi er en grønn bank

Som en av få norske banker har vi signert FNs prinsipper for bærekraftig bankdrift. Derfor så setter vi fokus på dette også for våre kunder. Våre utviklingsprosjekter skal være bærekraftige, og vi belønner kunder som gjør grønne valg når de velger ny eller oppgraderer eksisterende bolig.

Åpningstider, adresser og telefonnummer