Erkeengler vant 250.000 kroner

Erkeengler vant 250.000 kroner

Våre kunder har stemt - og bestemt at det ble Erkeengler som vant Julespesialen av Lokalbidraget.

Romerike Sparebank deler ut to hundre og femti tusen kroner til Stiftelsen Erkeengler

Gratulerer til Stiftelsen Erkeengler

I vår julespesial av Lokalbidraget, kunne bankens kunder stemme på 5 flotte formål – og hele 48 % av stemmene gikk til Erkeengler.

Juma Iraki forteller at de skal bruke midlene til å forebygge utenforskap og ensomhet blant barn og unge gjennom å bidra til at flere får mulighet til å delta i lek og fritidsaktiviteter. Dette inkluderer alt fra å bygge lekeplasser og idrettsanlegg, til å støtte og finansiere medlemsavgift til ulike fritidsaktiviteter for barn fra lavtlønnede familier.

Juma kom i banken tidlig på fredag morgen for å ta i mot gavesjekken – og fikk samtidig med seg gavesjekken med beløpet som de fikk under høstens runde av Lokalbidraget på 38.388,-.

Disse formålene deltok i Julespesialen

Hittil i 2022 har Romerike Sparebank delt ut 4,25 millioner kroner i gavemidler til lokale foreninger.

5 gode formål å velge mellom

Gjennom Lokalbidraget kommer det inn mange henvendelser fra foreninger som trenger bidrag til spennende prosjekter og formål, sier Trine Ullereng, samfunnskontakt i banken. En jury i banken har valgt ut 5 gode formål blant disse, og ett av formålene vil motta hele potten på 250.000 kroner før jul.

I fjor gjorde vi dette for første gang, med stor suksess - da Tandemeventyret vant potten på 250.000 kroner. Gjengen bestående av 10 personer med ulike funksjonshemninger samlet inn midler til å finansiere en sykkeltur fra Lindesnes til Nordkapp. De engasjerte vanvittig mye, og ikke bare vant de julespesialen - men konseptet har endt opp som en tv-serie hvor vi kan følge hele eventyret på nært hold til våren på NRK, sier Ullereng.

// Tut & kjør - barne- og ungdomsteater

Barne- og ungdomsteateret på Sørumsand var nylig utsatt for et stort innbrudd, hvor mye utstyr ble borte. De hadde fra tidligere av et behov for å oppgradere med mer lyd- og lysutstyr, og dette behovet har blitt større etter tyveriet.

// Erkeengler

«Erkeengler» er en ideell stiftelse. Formålet er å forebygge utenforskap og ensomhet blant barn og unge gjennom å bidra til at barn og unge får delta i lek og fritidsaktiviteter. Dette inkluderer alt fra å bygge lekeplasser og idrettsanlegg, til å støtte og finansiere medlemsavgift til ulike fritidsaktiviteter for barn fra lavtlønnede familier.

// Haga IF

Ved foten av Auli-feltet bygger Haga IF ny hall, som blir et godt tilbud for lokalmiljøet. Her skal det bl.a. være et åpent treningsrom som skal driftes av klubben, og de trenger midler til dette.

// Rælingen Klatreklubb

Selv om Marikollen er mest kjent for fotball og ski, så er det gode muligheter for klatring der også. Rælingen Klatreklubb har behov for midler til å finansiere en ny klatrevegg som vi gi lokalmiljøet et godt tilskudd.

// Fet IL

Et nytt aktivitetshus vil gi bedre vilkår for de 2.400 medlemmene og står høyt på ønskelista i Fetsund - og vil gi lokalmiljøet et nytt samlingssted på Fedrelandet.