Romerike Sparebank #heierpå deg

Som Lillestrøms eldste bedrift, har vi alltid vært opptatt av å støtte idrett, kultur og næringsliv. Å bidra til lokalmiljøet er en del av vår identitet. Det vil vi synliggjøre under fanen #heierpå, hvor vi vil vise frem mer av det vi bidrar til, i egne og sosiale media. Slik får vi gitt ytterligere støtte til idrett, kultur og næringsliv.
2 jenter løper etter fotball.

Vi overrasket to jentelag med tidenes heiagjeng!

Søndag 23. september vil kanskje stå som en dag to jentelag fra Skedsmo og Lørenskog vil huske for alltid. Som en lansering av #heierpå bestemte vi oss for å sende inn tidenes heiagjeng i en ordiner søndagskamp. Om jentene ble overrasket? Se selv i videoen under.

Vi #heierpå lokal breddeidrett!

Vi har lang tradisjon med å bidra til breddeidretten. Derfor støtter vi lokale klubber med alt ifra sponsorater til direkte økonomiske bidrag. Flere klubber mottar også midler via Lokalbidraget.

Siden vi ble etablert som en lokal sparebank i 1887, har en del av eksistensgrunnlaget vårt vært å skape positive ringvirkninger for lokalmiljøet. Idretten er en viktig arena for å skape gode, trygge rammer for barn og unge, og mosjon og idrettsglede bidrar på tvers av generasjoner.

Fremover skal vi heie på stadig flere barn og unge. #heierpå er vårt unisone rop til hele lokalmiljøet – vi er med dere, vi står på sidelinja, i tykt og tynt. Vi #heierpå hver og en av dere.

Byfesten Lillestrøm - oversiktsbilde av folkemengde og scene.

Stolt sponsor av Byfesten

Vi er generalsponsor for Byfesten, den årlige folkefesten på Lillestrøm torv. Under Byfesten får ikke bare Lillestrøm kulturelt påfyll, men vi får vist frem det som vokser av lokalt kulturliv.

Det vil vi fortsette å bidra med.

Sees neste år!

Lillestrøm Skolekorps - Foto: Benjamin Ward

Lokalbidraget – vi deler av vårt overskudd

Hva er din hjertesak? Har du en forening du bryr deg om? Et lag du støtter? Alle kunder av Romerike Sparebank har mulighet til å bestemme hva vårt overskudd skal gå til. i fjor delte vi ut over 3 millioner kroner.

Bli kunde i Romerike Sparebank

Bli kunde på 1-2-3.
Har du BankID og bor i bankens nærområde kan du bli kunde på nett.
Det går fort og du kommer i gang med nettbank med en gang.