Mange av oss er vant til å strømme store mengder musikk, video, bøker, filmer og annen underholdning både for å aktivisere barna og få ro og fred i egen sjel på kveldstid.  

De fleste av disse tjenester krever et månedlig abonnement som vi må betale ved bruk av et bank- eller kredittkort. Er du usikker på hvilket kort du bør bruke? Vi kan hjelpe deg til å ta den riktige avgjørelsen.

Som med all annen netthandel lønner det seg å bruke kredittkortet fremfor det vanlige bankkortet.


Slik begrunner vi dette:

 1. Du har alltid «penger på kortet»
  Det er kjipt om Netflix-abonnementet blir stoppet fordi du ikke har dekning på brukskontoen. Med et kredittkort kan du føle deg trygg på at betalingen går gjennom så lenge du holder deg innenfor kredittgrensen.

 2. Du kan føle deg tryggere
  Om tjenesten du abonnerer på blir hacket, eller du blir svindlet, er det bedre at det er kredittkortet ditt som blir tappet enn bankkortet. Da trekkes nemlig ikke pengene direkte fra bankkontoen din, men fra banken. Dessuten har du gode reklamasjonsrettigheter og er forsikret mot ID-tyveri dersom noe skulle skje.

 3. Du har full kontroll på utgiftene
  Når du får tilsendt kredittkortfakturaen kan du sjekke transaksjonene før du betaler regningen. Dermed oppdager du raskt om noe ikke stemmer, eller om noen av tjenestene har blitt dyrere.

 4. Du har bedre oversikt over nettabonnementene
  Det er lett å miste kontrollen over hva du abonnerer på. Ved å betale alt med samme kort, kan du enkelt logge deg inn i mobil- og nettbanken og sjekke hvor pengene dine tar veien.

 5. Du har flere fordeler inkludert i kortet
  Et kredittkort hos oss er gratis og du betaler ingen årsavgift. Det koster ingenting å eie og å bruke kortet, og du får inntil 45 dagers betalingsutsettelse før regningen må betales. Et godt råd er alltid å betale kredittkort regningen til forfall – da slipper du å betale renter utover det du har brukt. 

  God strømming!