Guro Døssland Strande, 20 år fra Fjerdingby

Guro danser freestyle disco jazz og slow. I Norge er hun rangert som nummer en i Freestyle og nummer to i slow, på det høyeste nivå i den eldste klassen.

Aiden Floyd Vincent, 15 år fra Skedsmokorset

Aiden driver med de fleste grener innenfor friidrett, og er nå i elitegruppa til Groruddalen Friidrettslubb. I juni 2018 slo han en 28 år gammel aldersrekord for 13-åringer i tresteg, og i juni 2019 slo han Karsten Warholm sin aldersrekord på 300 meter.

Max Tinius Hartmann, 18 år fra Løvenstad

Max er en ivrig golfspiller, og går andre året på Wang toppidrett med golf. Han har gode plasseringer, blant annet første plass i NM Match i 2018, og en andre plass i junior NM 2019.

Oscar Brodahl, 17 år fra Lillestrøm

Oscar er en allsidig trompetist, som går andre året på musikklinja på Lillestrøm videregående skole. Han har fått plass i Akershus og Oslo ungdoms jazzorkester, og han er med i regionkorps øst, også kalt RØST. Han er tildelt plass i Ung musikk, som er et talentprogram på Norges Musikkhøgskole.

Viktora Øverbø, 16 år fra Frogner

Viktora har drevet med bryting siden hun var fem år. Hun går på Wang toppidrett og trener ti ganger i uka i tillegg til samlinger og konkurranser i regi av landslaget. Viktoria er Norgesmester ungdom/kadett, og har en andreplass i NM Junior og en fjerde plass i NM Senior.

Kasper Øverbø, 16 år fra Frogner

Kasper har drevet med bryting siden han var fem år. Han går på Wang toppidrett og trener ti ganger i uka i tillegg til samlinger og konkurranser i regi av landslaget. Kasper er blant annet Norgesmester Senior og Norgesmester Ungdom.