Nærmere 400 representanter fra 104 forskjellige lag og foreninger fylte salen på Lillestrøm Kultursenter tirsdag kveld. Det var duket for årets gavegalla 2019 - hvor utdelingen av Lokalbidraget og #heierpå-stipend stod på menyen til LillestrømBanken.

Nicolay Ramm styrte showet som konferansier, sammen med adm. banksjef Siri Berggreen. Det var full trøkk fra start av, og når over 3 millioner kroner skal deles ut, så sier det seg selv at det var god stemning!

Årets unge talent - #heierpå-stipend 2019

Det var 6 spente stipend-vinnere som ble intervjuet på scenen, etter at Henrik Christiansen hadde holdt et fantastisk foredrag om sin reise fra talent til en av verdens beste svømmere. Henrik var én av de første som fikk talent-stipend i banken i 2013, og kunne nå etter 6 år fortelle hvordan det hadde gått.

Juryen hadde hatt en vanskelig jobb med å velge ut vinnerne, sa ordfører Ole Jacob Flæten fra scenen. Han representerte juryen som også bestod av Hege Riise, Trine Ullereng og Robert Skrolsvik.

Stort mangfold i foreningene

De 104 foreningene som fikk penger gjennom Lokalbidraget har samlet sett en medlemsmasse på på 32.000 personer. Det betyr at det er mange som får glede av midlene som ble delt ut. Utdelingen skjedde med en representant fra hver forening på scenen. Se fordelingen lenger ned på siden.

Vi ønsker å takke alle og enhver som deltok på gavegallaen, og gleder oss til å følge prosjektene til foreningene videre.

Årets ildsjel 2019

Alle de 104 foreningene kunne melde inn sitt forslag til årets ildsjel, som ble hedret under gallaen.

I nominasjonen stod det skrevet:

Denne personen fortjener virkelig å bli kåret til årets ildsjel for sin innsats - gjennom en mannsalder. Vedkommende har helt siden begynnelsen av 2000-tallet vært primus motor i foreningen, og har hatt alle mulige verv i flere perioder - frem til i dag.

Ildsjelen har sørget for god drift, gjennom både gode og dårlige tider. Hun har jobbet administrativt med aktiviteter mot kommunen – noe som har bidratt til bedre forhold og støtte til svært mange foreninger. Du skal vite at din innsats har betydd mye for mange.

Du har siden 90-tallet vært den personen som har gitt mest av sin tid til korps og kor i kommunen, og du er også aktiv i det nye Lillestrøm Musikkråd for hele den nye storkommunen. 

Du er den som drar i gang, leder og sørger for at man synger og spiller julen inn i Fet Kirke - og alle kor og korps i Fetsund har veldig, veldig mye å takke deg for!
Fet janitsjar har nominert, og vi ønsker å gratulere Anne Grete Strandengen som årets ildsjel 2019!