// Slik påvirkes våre tjenester 3. - 5. februar

  • Nett- og mobilbank vil være ustabilt fra fredag ettermiddag kl. 16.00 til mandag morgen. Det betyr at betalinger og overføringer bør være registrert senest fredag 3. februar, eller at de legges inn etter helgen.
  • Vipps vil ha begrensede funksjoner i denne perioden. Du kan fortsatt vippse (vennebetaling), men beløpet får en forsinkelse - det vil reserveres og trekkes opptil 3 dager i etterkant.
  • Netthandel med betaling gjennom vipps eller kredittkort og bankkort vil virke som normalt og vil ikke påvirkes.
  • Bankkortet ditt virker i helgen, men du kan oppleve at kortet ditt ikke får kontakt med banken i korte perioder.  Skulle du oppleve dette vil løsningen være å vente litt før du forsøker å gjennomføre betalingen på nytt.
  • Minibanken utenfor lokalene våre på Sørumsand vil ikke være i drift gjennom helgen. Vi forventer at minibanken vil være i vanlig drift igjen mandag 6. februar.
  • Utenlandsbetalinger stenger onsdag 1. februar og åpner igjen mandag 6. februar. Det betyr at utenlandsbetalinger må gjennomføres senest tirsdag 31. januar. 

Selv om vi gjør endringer på systemene vi jobber i, vil ikke dette påvirke andre forhold i banken. Du vil beholde din faste kunderådgiver, og kontonummer og kort forblir som det har vært tidligere. Hvis du har noen spørsmål rundt dette kan du ringe vårt kundesenter på Sørumsand på telefon 63 86 69 30. Kundesenteret vil være tilgjengelig gjennom den aktuelle helgen dersom du har behov for hjelp.
 
Vi gleder oss til en mer lettvint hverdag i felles datasystem, og beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre.
På vegne av Romerike Sparebank vil vi få takke deg for at du er kunde i banken, vi vil gjøre alt vi kan for å være den beste banken for deg. 

Vennlig hilsen
Romerike Sparebank

Tor-Erik Palmyr
Ass. Banksjef