Lillestrøm - 30.03.2016

Rekordlavt rentenivå
Rentekuttet betyr at beste rente for utvalgte samarbeidspartnere eller medlemmer av organisasjoner banken sponser, vil bli fra 1,90 prosent. For andre kunder vil beste rente være fra 2,10 prosent. Banken vil samtidig foreta en markedstilpasning av innskudds-rentene.
Rentene gjelder for nye kunder fra 4. april. Eksisterende kunder endres fra 2. juni. 

- LillestrømBanken ønsker å være en konkurransedyktig sparebank i lokalmiljøet, og da er det viktig at vi følger opp med gode betingelser og vilkår i tråd med markedssituasjonen, sier Berggreen. 

Ekstra fordeler til lokalmiljøet
Samarbeidspartnere og medlemmer i ulike organisasjoner som banken sponser får rabatt på våre allerede konkurransedyktige priser. 
Banken har et konsept til samarbeidspartnere i lokalmarkedet, med en rente fra 1,90 prosent.

-Denne rabatten på 0,20 prosent-poeng får du av banken for å være engasjert i lokalmiljøet, ikke i forhold til alder og yrkesvalg. Det vil alltid være betalingsevne og hvilken sikkerhet som stilles som avgjør den endelige prisen vi kan tilby kunden.

Konkurransedyktig på mer enn pris
Som lokalbank ønsker vi å være konkurransedyktige og tilby kundene produkter og tjenester som de har behov for. Vi skal levere våre kunder kundeopplevelse og ivareta kundenes behov for banktjenester. 

-LillestrømBanken fortsetter jobben med å få enda flere fornøyde kunder og ikke minst tiltrekke oss nye kunder. Derfor setter vi ned renten, sier Siri Berggreen i en kort kommentar.

Åpner rådgivningskontor
LillestrømBanken skal etablere rådgivningskontor på Skedsmokorset og Lørenskog og er i dialog om mulige lokaliteter.

- Vi vet at også digitale kunder ønsker å snakke med en kompetent rådgiver når de store hendelsene i livet melder seg. Kundeundersøkelser viser at det særlig er når man skal bytte bolig behovet for å snakke med en rådgiver melder seg. Derfor er det også helt naturlig at vi etablerer oss sammen med Aktiv Eiendomsmegling på Lørenskog og Skedsmokorset, sier Berggreen.

LillestrømBanken - for deg og lokalmiljøet.