Stipend til unge talenter
LillestrømBanken har i all tid vært store på sponsing av lag og foreninger. Banken ønsker gjennom stipend å bidra ekstra til unge talenter i lokalmiljøet. 

Deler ut 150.000,-
Banken deler også i år ut 150.000,-, dvs.6 priser av 25.000,- til de unge talentene fra Romerike. Stipendet skal gå til å utvikle talentet videre.
-Siden banken startet med stipend i 2013, har vi hatt gleden av å dele ut totalt 600.000,- kroner til 24 unge talenter fra Romerike, sier adm. banksjef Siri Berggreen.

Rekordmange søknader
Unge talenter i aldersgruppen 13 – 23 år fra Romerike har mulighet for å søke. Totalt kom det inn 60 gode søknader i år, som er nesten det dobbelte av søknadsmassen fra tidligere år. -Med stor bredde og høy kvalitet på søkerne,  hadde ikke juryen noen enkel jobb, sier bankens representant i juryen, Trine Ullereng. 

Juryen
En jury bestående av Ole Jakob Flæten (ordfører i Skedsmo), Robert Skrolsvik (Lillestrøm Kultursenter) og Alvi Mudasar (Talentbasen.no), Rikke Komissar (Akershus Kunstsenter) og Hege Riise (LSK Kvinner) og Trine Ullereng( samfunnskontakt i LillestrømBanken) har kåret årets heldige stipendvinnere.