Det er rimeligere å fylle opp kjøleskapet på lørdager uansett om du velger å handle hos dagligvarebutikken på hjørnet eller bestille varene på nett. Du får nemlig 2 % fast rabatt på all dagligvarehandel hver LØRDAG når du betaler med ditt Eika Kredittkort. 

Det forutsetter at du er påmeldt i fordelsprogrammet vårt, påmeldingen finner du i  mobil- og nettbanken.


Slik får du rabatten

1. Meldt deg inn i rabattprogrammet.

2. Ta dagligvarehandelen på LØRDAGER og betal med ditt Eika Kredittkort. Rabatten får du i norske og utenlandske butikker registrert med følgende bransjekoder:

5411 - Dagligvare
5499 - Diverse matbutikker

Psst! Bestilling av ulike matkasser gir ikke rabatt. Det samme gjelder dersom du ikke er påmeldt i rabattprogrammet, velger å handle en annen dag i løpet av uken eller betaler med Eika Ansatt eller Eika Bedrift.


Det viktige med den lille skriften
Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i Visa sitt nettverk. Dette for å tydeliggjøre hvilken kategori brukerstedet tilhører. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle feilregistreringer som fører til uteblitt rabatt. Det vil ikke bli utbetalt rabatt på kjøp som faller inn under andre bransjekoder.

Du kan maksimalt opptjene kr 500 i rabatt per måned, og kr 2.500 per år. Beløpsgrensene omfatter alle rabattkampanjer i løpet av året.


Når utbetales rabatten?
Rabatten utbetales automatisk til ditt Eika Kredittkort måneden etter at kjøpet er gjort. Se etter «Eika rabatt» i transaksjonsoversikten i mobil- og nettbanken eller på din månedlige faktura, så får du vite hva du har spart. Husk at det alltid lønner seg å betale hele fakturaen ved forfall.


Ennå ikke fått kredittkort fra oss?
Det er ikke for sent å søke og få gode rabatter i tiden fremover.