To store aktører på Romerike, begge med et engasjement for lokalsamfunnet og en brennende ambisjon om å oppfylle boligdrømmer, inngår nå et samarbeid som vil komme mange romerikinger, og medlemmer av BORI i andre deler av Norge, til gode. Romerike Sparebank og BORI BBL gleder seg over å kunne fortelle at vi har inngått et samarbeid der BORIs medlemmer garanteres avtalevilkår innenfor topp 5 i markedet referert til finansportalen.no*.

Gir en av landets beste boliglånsrente

Banken garanterer BORI-medlemmer en av landets beste renter på boliglån. Vi er i tillegg opptatt av god personlig rådgiving, og alle kunder får tilbud om gjennomgang av sin personlige økonomi sammen med sin nye kunderådgiver. I tider der alt er dyrt kan det være flere grep som kan styrke økonomien til deg og din familie, forteller Adm. banksjef Siri Berggreen.

Vi er glad for å gå sammen med Romerike Sparebank og kunne tilby våre medlemmer gode fordeler i et marked med høye kostnader, sier Johnny Brevik, administrerende direktør i BORI. Gjennom låneavtalene som Romerike Sparebank tilbyr sikrer vi at våre medlemmer får tilgang til løpende gunstige vilkår som gjør det lettere for dem å realisere sine boligdrømmer.

Med dette samarbeidet kan begge våre organisasjoner tilby en mer helhetlig og skreddersydd kundeopplevelse. BORI BBL har over 37 800 medlemmer, med hovedtyngden av medlemsmassen på Romerike. Dette markedet sammenfaller godt med bankens satsingsområde.

Vi ser frem til et spennende samarbeid og håper fordelen tas godt imot i markedet!