Michael vant den første Spar-og-vinn-trekningen

Alle kunder i LillestrømBanken som hadde mer enn 10 000 kroner på sparekontoen sin mellom 1. september og 1. november i 2020 var med i trekningen av 50 000 kroner.

Vinneren beholder 40 000 kroner selv, og får gi 10 000 kroner til et veldedig formål.
Trekningen ble gjort mandag 2. november, ved at vi la inn alle loddene i en liste – og trakk et tilfeldig nummer som gav oss den linjen med navnet på vinneren sier Jørgen Sigernes, markedsansvarlig i LillestrømBanken. Og vinneren av den første trekningen er Michael Schildger!

-Wow – for en overraskelse – sier Michael, når hans rådgiver Hege Johansen ringer for å fortelle at han har vunnet.

Jeg hadde dessverre ikke fått med meg konkurransen – før jeg fikk telefonen nå, så du kan si jeg ble overrasket! Etter en samtale hjemme med kona, så bestemte vi oss for å gi de 10.000 kronene til Morgenstellet i Lillestrøm. I tillegg – så ønsker vi å gi ytterligere 10.000 kroner til de slik at de kan fortsette sitt gode arbeid. Michael røper også at resten av pengene vil gå til gode formål, men at de ikke har avgjort hvilke.

Også hos Morgenstellet er gleden, og ikke minst overraskelsen stor når vi ringer.

Tuller du nå – spør Glenn Jordheim i Morgenstellet når markedsansvarlig i LillestrømBanken, Jørgen Sigernes ringer for å fortelle nyhetene.

-Morgenstellet har de siste årene opplevd et økt behov for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer. Dette kommer så utrolig godt med! Vi har bl.a planer om å få inn en ernæringsfysiolog – og ønsker å skaffe oss en 9-seters bil slik at vi kan ta med oss brukerne våre på litt lengre turer.

Morgenstellet fikk i tillegg levert en sjekk på 30.457 kroner som kundene i banken har stemt frem på Lokalbidraget – gaveløsningen til banken.

Fakta om Spar-og-vinn
Du fikk ett lodd hvis du hadde 10 000 kroner, to lodd med 100 000 kroner i innskudd, tre lodd for 200 000 kroner og så videre (maks 10 lodd). Hvis du tok ut penger i perioden så var det det minste beløpet i perioden som kvalifiserte i trekningen.

Neste trekning av Spar og vinn vil skje 3. mai 2021.