En annen del av årets TV-aksjon er Næringsaksjonen, som er giverstafett hvor utvalgte representanter fra bedrifter rundt om i landet samler inn donasjoner fra sine nettverk. Bidragene vil gå til Kirkens Bymisjons kontinuerlige arbeid for et varmere samfunn, og at vi kan være mindre alene sammen.

Torsdag klokken 12.00 vil håndplukkede personer fra bedrifter i Skedsmo kommune samle seg for å ringe rundt til sine nettverk i området. I den anledning har vi snakket med Trine Ullereng, samfunnskontakt i LillestrømBanken, som i år har fått det ærefulle oppdraget av å være Skedsmo kommunes næringskontakt for TV-aksjonen. ”Jeg føler meg veldig heldig som har blitt utvalgt til å være med på noe som er så viktig. Næringsaksjonen sitt formål stemmer godt overens med mine og LillestrømBankens verdier, som nettopp handler om å være til stede og bidra til lokalsamfunnet. - Så du kan trygt si det klør i fingertuppene mine etter å begynne å ringe rundt til mine kontakter, ringelisten min er allerede klar.” – Forteller Ullereng smilende. 

Gir 30.000,- til TV-aksjonen
Det har på flere måter blitt en tradisjon for LillestrømBanken å støtte TV-aksjonen, og i år har vi valgt å donere 30.000,- kr til prosjektet. Med det oppfordrer vi våre samarbeidspartnere til å gjøre det samme gjennom Næringsaksjonen. Les mer om aksjonen og gi en donasjon her: https://giverstafett.no/gi-gave

TV-aksjonen går av stabelen søndag 21. oktober, der frivillige bøssebærere besøker folk landet rundt. Det er fortsatt behov for bøssebærere, for de som ønsker å ta seg en søndagstur med et godt formål. Med det sagt, håper vi våre kunder tar godt i mot bøssebærerne som kommer på besøk.

Bidrag kan gis rett i bøssa, eller med vipps. :-)