1. Nytt klubbhus i Bråteskogen

Ved Bråteskogen på Strømmen har Strømmen og Lillestrøm Skiklubb sitt tilholdssted. De har i år fått hjelp av kommunen til å ruste opp løypenettet, og klubben har planer om å om bygge sårt ønsket nytt klubbhus. Dagens klubbhus er svært forfallent, og et nytt forsamlingslokale med gode fasiliteter vil komme både klubbens medlemmer og lokalmiljøet til gode.

2. Tribune til beachhåndballbane

Lillestrøm Håndballklubb har etablert beachhåndballbaner ved siden av Skedsmohallen i Lillestrøm. Disse er mye brukt, og de vil nå bygge tribuner for å gi plass til flere tilskuere. Beachhåndball er en svært publikumsvennlig og underholdende variant av håndball, der triks og show gir poeng. Å ha flere arrangementer på beachbanene vil gjøre "inne-sporten" håndball mer synlig i lokalmiljøet, noe som kan bidra til at enda flere har lyst til å begynne med håndball.

3. Grensesprengende sykkeltur til Nordkapp for funksjonshemmede

Tandemeventyret er et grensesprengende sykkeltur-prosjekt for mennesker med ulike funksjonshemminger. 10 personer fra Romerike skal sykle Lindesnes - Nordkapp med doble tandemsykler sommeren 2022, og bo i telt underveis. Brukergruppen blir ofte sykeliggjort, og rammet av utenforskap. Gjennom dette prosjektet ønsker de å gi mestringsfølelse og et godt fellesskap. Planen er å bruke ca en måned på turen. Starten går fra Lindesnes 1. juni og de skal være fremme 29. juni på Nordkapp.

4. Utvidelse av ridehall

Skedsmo Rideklubb og Sørum Fritidsgårds venner ønsker støtte til å bygge ut ridehallen på Sørum Fritidsgård. Hallen ble oppført på dugnad for over 30 år siden, og den er nå for liten og har sterkt behov for en oppgradering. Det ble allerede i 1999 nedsatt en prosjektgruppe for arbeidet med å utvide hallen, men prosjektet har aldri kommet i gang. Dagens ridehall oppfyller ikke krav for å være konkurransearena og størrelsen begrenser aktivitet i forhold til sikkerhet og treningskapasitet.

5. Startportal og grillhytte på toppen av Marikollen

Rælingen Skiklubb Alpin ønsker å utvikle en startportal med tilhørende grillhytte. Som turmål er toppen av Marikollen veldig populært, men per dags dato er det ikke noe tilbud der for publikum. Ved å bygge denne startportalen på toppen av
Marikollen, vil det bli en bedre arena for å arrangere slalåmrenn, og gi et helårstilbud for alle de som bruker området som turmål.