Vi #heierpå lokalmiljøet
Siri Berggreen og Glenn Due Sørensen stod for praten på scenen, og Hege Riise holdt et inspirerende innlegg om hvordan man tar med seg lek og lidenskap på veien til proff og verdens beste.

Årets unge talent 2018 ble delt ut først, og det var 6 flotte ungdommer som mottok hver sin pris på 25.000 kroner. De siste årene har banken delt ut totalt 750.000 kroner i talentstipend.

For juryen var det en vanskelig jobb å velge ut bare 6 av alle de svært gode og verdige søkerne.
Juryen bestod av Ola-Jakob Flæten (Ordfører i Skedsmo), Hege Riise (LSK-Kvinner), Alvi Mudasar (Talentbasen.no), Robert Skrolsvik (Lillestrøm Kultursenter og Bjelleklang) og Trine Ullereng (Samfunnskontakt i LillestrømBanken).

Mottakere av Stipend til unge talent 2018

Lokale foreninger fikk 3 millioner kroner
Lokalbidraget var åpent for alle lokale foreninger. Der meldte man inn sitt formål – så var det opp til bankens kunder å stemme på den de ville. Prinsippet er enkelt: Hver enkelt stemme gir penger siden hele potten fordeles på antall stemmer.

Det var Dyrebeskyttelsen som stakk av med den største potten, og fikk svimlende 217.759 kroner til oppgradering av tre småhus som skal brukes som akuttmottak for dyr i nød.

Det store spennet i formål viser at ingen foreninger er like i både antall og behov. En symaskin kan dekke et behov for noen, mens en skatepark er drømmen hos andre. Og alt er like viktig for de det gjelder, de som trenger utstyr - en ny arena å utfolde seg på – eller et samlingssted.

En av de som hadde en arena å utfolde seg på i ung alder var Chris Holsten, som var kveldens underholdning. Han var med i Skedsmo Amatørteater som liten, og spilte i mange forestillinger på nettopp Kultursenteret. Chris spilte et par flotte låter for de fremmøtte.

87 lag og foreninger fikk utdelt Lokalbidraget
 
De viktige ildsjelene
Det kom inn mange forslag til årets ildsjel 2018, men et av forslagene skilte seg ut fra de andre.

Han har lagt ned tusentalls frivillighetstimer både som styreleder, lagsansvarlig, kvalitetsklubbansvarlig, i kiosken eller garderoben før og etter kamp. Han er den første som kommer før kamp eller trening, og er den som rydder garderoben og slukker lyset når alle har dratt hjem. Han sørger for innkjøp av utstyr til alle lag og står selv i brakka og trykker logoer på draktene. I klubben sies det om årets ildsjel: Det er ikke lett å finne flinke folk som av egen frivillighet gjør dugnadsjobb gratis, men å finne folk som årets ildsjel er umulig.
 
Årets ildsjel 2018 er Jon-Arne Christopher Møller. Flisbyen Ballklubb ble startet i 1990 av Jon-Arne Christopher Møller, og han har siden da vært daglig leder og altmuligmann. 
Vi gratulerer og #heierpå alle mottakerene av midler på Gavegalla 2018!

Årets Ildsjel 2018 - Jon-Arne Christopher Møller