Slik lød søknadsteksten til LokalBidraget fra Hjelpende hender:

Vi har alle hatt et tøft år, og for noen så har Covid-19 gjort hverdagen enda tøffere. Vi ønsker å få støtte til vårt juleprosjekt der vi hjelper over 200 vanskeligstilte familier i lokalmiljøet med gaver og julestrømpe til barn, julemiddagen og en matkasse slik at de har noe til romjulen. Vi tenker det er ekstra viktig at alle får en bra jul i år.

Kundene har likt det gode formålet

Hjelpende Hender har fått mer penger gjennom Lokalbidraget i 2020 enn i 2019, noe som gjør at vi kan anta at bankens kunder ønsket å hjelpe de som har det ekstra tøft pga Covid 19 i år.

Vi vet at det flere som trenger hjelp, og det er et rørende engasjement fra kundene i banken, sier Ellen Bakke i Hjelpende Hender.
Ellen kom i banken for å motta gavesjekken på 105 873 kroner, og var allerede overlykkelig - da hun fikk vite at det var en liten ekstra ting.

En ekstra overraskelse

Skjetten Dur og Moll hadde egentlig bedt om midler til en julekonsert i Lillestrøm Kirke.

- Vanligvis pleier kollekten under julekonserten i Lillestrøm kirke gå til Hjelpende Hender sier Inngunn Pauline Brunborg fra Skjetten Dur & Moll.
I år blir det hverken konsert eller kollekt, så derfor gir vi hele LokalBidraget videre.

Koret velger å gi 13 053 kroner som de har fått gjennom LokalBidraget for å gjennomføre julekonsert, direkte til Hjelpende Hender.

Hjelpende Hender skal hjelpe mange

Det er hele 250 matesker, og over 500 mennesker som skal få hjelp gjennom juleprosjektet til Hjelpende hender. LokalBidraget utgjør virkelig en stor forskjell, sier Bakke.