De fleste som reiser på lengre ferier leier gjerne bil. Men mange opplever dessverre å få skader på bilen som de ikke selv er skyld i – og med høye egenandeler kan det fort bli en dyr affære.
Nettopp derfor er det fornuftig å ha en egenandelsforsikring. Den gjør at du slipper en heftig egenandel som kan gjøre dype innhugg i feriekassa, hvis uhellet er ute.

Spar penger og slipp diskusjoner
Mange bilutleiefirmaer tjener gode penger på å selge disse forsikringene, og tilbyr deg den som en ekstratjeneste når du leier bil. Men dette blir ofte kostbart. Kjøper du egenandelsforsikring gjennom bilutleien koster det vanligvis mellom 75 og 200 kroner dagen.

Med egenandelsforsikring inkludert i kredittkortet ditt er det med andre ord penger å spare. Samtidig slipper du diskusjoner om kjøp av ekstra forsikringer som det ikke alltid er lett å forstå vilkårene for.

Husk bare at du må betale leiebilen med et kredittkort fra Eika for at egenandelsforsikringen skal gjelde i leieperioden.

Bestill kredittkort nå, og få med egenandelsforsikring på ferien
Eikas kredittkort har en rekke fordeler som du drar nytte av når du skal på reise, som 10 prosent rabatt på leiebil, tilgang til hotelltilbud fra hoteller i 220 land – og mye mye mer.

Les mer om våre kredittkort