Sommerferien er rett rundt hjørnet, og vi vet at mange allerede drømmer om lange, solfylte dager på hjemmebane eller i sydlige strøk. Å holde feriebudsjettet i sjakk kan være utfordrende i år med generell økning i prisene og en svak norsk krone på valutamarkedet. For å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din sommer, har vi satt sammen en spennende sommerkampanje med flere gode rabatter.

I perioden 15. juni - 15. august får du følgende rabatter når du bruker ditt Eika Kredittkort:

🍽️ 2 % rabatt på spisesteder og takeaway i utlandet når du betaler i lokalvaluta. Rabatten gjelder alle spisesteder registrert med bransjekoder 5812 og 5814.

Betal alltid i lokal valuta når du er i utlandet. Les mer om hvorfor det lønner seg her.

🎠 5 % rabatt på fornøyelsesparker, turistattraksjoner, museer, tivoli, badeland og akvarier i Norge og i utlandet. Rabatten gjelder på alle steder registrert med bransjekoder 7991, 7996, 7998, 7999.

Husk at du må være påmeldt fordelsprogrammet for å få rabatten.

Gode faste fordeler gjennom hele sommeren
Selv om vi fokuserer på en rekke nye spennende rabatter i sommer fortsetter vi å gi deg de faste besparelsene du får med kortet:

🛒 2 % rabatt på dagligvarehandel hver lørdag
🚆 2 % rabatt på kollektivtransport når du ferierer i Norge. Denne får du også i utlandet utenom kampanjeperioden.

Det viktige med den lille skriften
Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i Visa sitt nettverk. Dette for å tydeliggjøre hvilken kategori brukerstedet tilhører. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle feilregistreringer som fører til uteblitt rabatt. Det vil ikke bli utbetalt rabatt på kjøp som faller inn under andre bransjekoder.

Du kan maksimalt opptjene kr 500 i rabatt per måned, og kr 2 500 per år. Beløpsgrensene omfatter alle rabattkampanjer i løpet av året.

Når utbetales rabatten?
Rabatten utbetales automatisk til ditt Eika Kredittkort måneden etter at kjøpet er gjort. Se etter «Eika rabatt» i transaksjonsoversikten i mobil- og nettbanken eller på din månedlige faktura, så får du vite hva du har spart. Husk at det alltid lønner seg å betale hele fakturaen ved forfall.

Ennå ikke fått kredittkort fra oss?
Det er ikke for sent å søke og få gode rabatter i tiden fremover.